Kontaktannoncer gul og gratis Holbæk
Date: 2017-03-01 11:10

Video: Kontaktannoncer gul og gratis Holbæk

Hunde, der er hale- eller ørekuperede i Danmark eller i udlandet , optages ikke.
Undtaget fra denne regel er visse jagthunderacer (ruhåret hønsehund, korthåret hønsehund, weimaraner, vizla og breton) og hunde, der af rent helbredsmæssige årsager er hale- eller ørekuperede. Se også Dyreværnsloven kap 7. paragraf 69 stk. 7.

Annonceringsregler - Nyt og brugt, køb og salg på DBA

Online spillekontoer, heriblandt World of Warcraft . , optages ikke
Handel med online spillekontoer er forbundet med en risiko for, at køber ikke kan benytte den pågældende konto efterfølgende.
Dette skyldes ., at handel med fx World of Warcraft-kontoer er ulovlig ifølge spilproducenten, hvilket medfører, at der ikke findes en officiel og sikker måde at lade kontoen skifte ejermand på. Derfor har vi af hensyn til vores brugere valgt ikke at optage disse annoncer.
Derudover optager vi ikke annoncer med salg af guld, våben . i forbindelse med online spillekonti (World of Warcraft, Diablo .)

Sø - Danmarks mest læste avis

Politisk og religiøst indhold må ikke optræde i annoncer
Alle skal trygt kunne benytte DBA’s medier. Vi optager derfor ikke annoncer med politisk og religiøst indhold.

-gratis datingside - find din nye kæreste her.

Elektriske dressurhalsbånd og usynlige elhegn optages ikke
Annoncer vedr. elektriske dressurhalsbånd, såkaldte usynlige hundehegn og andre elektriske dressur-aggregater optages ikke, da de er ulovlige i henhold til Dyreværnsloven.

DVD’er fra region 6, 8 og 9 optages ikke
Ifølge Ophavsretsloven må værker, herunder DVD’er, der er købt uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejde (EØS), ikke videresælges inden for EØS. Bemærk at det er lovligt at købe disse værker, men de må ikke videresælges.

Kopier optages ikke
Ifølge Ophavsretsloven er handel med kopierede varer, fx kopierede film, musik, computerspil, tøj, tasker, ure, brugskunst osv. ulovlig.

Af etiske årsager optager vi desuden ikke dyrene på nedenstående liste, da det ifølge Dyrenes Beskyttelse drejer sig om arter, der kræver så meget arbejde, at privatpersoner ikke kan tilbyde dem en ordentlig tilværelse:

Chinchillaer, der ønskes solgt, før de er 8 uger gamle , optages ikke
Chinchillaunger bør ikke fjernes fra deres mor, før de er fyldt 8-9 uger. Efter aftale med Dyrenes Beskyttelse optages annoncer, hvor chinchillaunger ønskes solgt, før de er fyldt 8 uger, ikke.

Farmaceutiske midler og receptpligtige lægemidler
Salg af lægemidler – både receptpligtige og håndkøbslægemidler – i Danmark kræver tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen.
Følgende må ikke sælges på DBA:

Katte optages ikke til en salgspris under kr. 55,-
Efter aftale med Dyrenes Beskyttelse optages annoncer, hvor katte annonceres til en salgspris under kr. 55,-, ikke.