Hvordan finder jeg en sød kæreste Odder
Date: 2017-03-01 23:58

Video: Hvordan finder jeg en sød kæreste Odder

Det er altså ikke sådan, at mænd er mere utro end kvinder. Men, da mit arbejde primært er med kvinder, er artiklen her også målrettet til kvindelige læsere, men er du mand, kan du sagtens overføre det, jeg fortæller om, til dit eget parforhold.

Vævestrik - hvordan? af Slagt en hellig ko

Tak for spændende og informativ site. Jeg er en gammel dreng, som vil have godt af at cykel noget mere. Da det var flere år siden jeg sidst cyklede, er jeg startet med en trekking cykel Felt 75 m. udvendige gear, men overvejer nu en racercykel evt. en cross-cykel. Hvad er dit bud på en god racer uden at jeg betaler for ekstra lir ?

Jeg har fået et opkald fra UK - hvordan finder jeg

Men kommer spørgsmålet også: 8775 Hvornår er man egentligt utro hvor går grænsen? 8776 , men det skal jeg nok skrive en artikel om også.

Hvordan laver man en blog - 4 trin til en flot og brugbar

Jeg er ved at lave mig en blog, og selve oprettelsen er også gået rigtig fint. Nu sidder jeg med WP og synes det er lidt svært – især det her med pages og posts. Hvornår skal man bruge hvad etc.?

Problemet er bare at langt de fleste gratis themes ikke er opbygget på denne måde. Alternativet er så at rette i temaets php filer manuelt. Hvis der så kommer en opdatering til temaet, vil alle dine ændringer bliver overskrevet og du kan starte forfra. Ud over dette tager det ret lang tid at rette alle tekststrenge manuelt.

Hvad nu, hvis vi ER gået fra hinanden pga. hans utroskab - Er workshoppen så stadig noget for mig? Hvis du slås med skyld, skam, selvkritik, selvbebrejdelse og har svært ved at tilgive, ja, så er workshoppen noget for dig, men hvis du er helt ovenpå og er kommet videre i dit liv, så er det altså spild af dine penge, og så vil jeg ikke anbefale dig at deltage. Men hvis du stadig kan mærke, at det sidder og gnaver, så skal du være hjertelig velkommen.

Hej Camilla,
Tak for kommentaren og nej, hvis du installerer plugin Redirection kan du fint ændre dine permanente links. Hvis wordpress ikke selv derefter laver et redirect til de nye urls, så kan du lave dem manuelt i redirection.
Held og lykke med din blog!
Vh
Morten

Men kan den her Utroskabs online workshop hjælpe mig?
Ja, det kan den. Hvis du gerne vil have hjælp til at få afklaring, mere ro i sindet og sjælen og redskaberne til at finde ud af, hvilken retning du skal vælge, og hvordan du bedst muligt håndterer at komme videre efter utroskab. Og hvis du gerne vil gøre en aktiv indsats selv, så er den her online workshop bestemt noget for dig.

Under Appearance - Menu har du mulighed for at oprette selve menuen som du ønsker den (hvor du både kan tilknytte kategorier, sider, indlæg og links sammen i en menu). Når du har oprettet menuen, givet den et navn og indsat de elementer du ønsker, så skal den enkelte menu tilknyttes til den placering den skal fremvises på. Dette gør du under Appearance - Customize (under det valgte tema) - Navigation. Herunder vælger du din nyoprettet menu under dropdown vinduet markeret med ”Primary Menu”. Understøtter dit tema flere menuer (. i header og footer), så kan disse også vælges herfra.

Sociale medier-sektionen : Denne sektionen fremviser hvordan, du igennem diverse sociale medier får opbygget faste følgere og flere besøgende til bloggen.

Hvordan finder jeg en sød kæreste Odder : Pics. More pics: Hvordan finder jeg en sød kæreste Odder.