Ferie for singler i danmark Frederikshavn
Date: 2017-04-21 23:01

Video: Ferie for singler i danmark Frederikshavn

Start ferien med at læ re at svø mme eller med at blive endnu bedre. I samarbejde med Trampoolin tilbyder vi svø mmeskoler på Playitas Resort, Apollo Mondo Family Resort og Apollo Mondo Selected-hoteller.

Singlerejser og singleferie på det nye Club La Santa

Vi elsker aktiv ferie og vi bræ nder for at give vores kunder fantastiske oplevelser med hjem i rygsæ kken. Derfor kan du også forvente et meget hø jt serviceniveau, nå r du kø ber din rejse gennem Mountain Adventures.

Rejser til Gardasøen – Billig rejse til Gardasøen

Ruby Rejser er det lille bureau med de mange specialrejser. Med 95 å r på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrø g

Ruby Rejser

Der er dagligt arrangeret fælles aktiviteter, men du deltager kun, hvis lysten er der. Det gode ved at rejse i en gruppe er, at der altid er nogen der vil det samme, du kan altid finde en makker til en tenniskamp, til en cykeltur, til at dase ved poolen med, eller til at drikke en kold øl med om aftenen.

Mandag:  -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Skærtorsdag: Lukke
Langfredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Påskesøndag: Lukket
7. påskedag: Lukket

Denne singlerejse er én af de to store grupperejser for singler og sociale par. Her er det sociale i højsædet, solen skal nydes, og måltiderne sker i godt selskab. Ugeprogrammet er frivilligt med et bredt udvalg af udflugter og indslag (udflugter og spisning ude på restauranter er for egen regning).

Måske er du single og har lyst til at holde ferie sammen med andre? Eller I er et par, der har lyst til at slappe af og nyde en rundrejse med guide.

Kreta er vores favorit-ø. Og for 8. år i træk rejser jeg med en gruppe til den skønne ø. Vi skal bo på det dejlige resort Selini Suites med All Inclusive. Det sociale samvær er i højsædet, og ugeprogrammet vil være med tilbud om udflugter, spisning på restaurant udenfor hotellet, shoppe-ture, dase ved stranden eller poolen, måske et spil kort? Og bare i det hele taget lige den ferie du drømmer om – i skønt selskab.

Du kan deltage på en af vores eventuger, hvor du sammen med en gruppe ligesindede kan dyrke din særlige interesse, hvad enten det er cykling, træning til Ironman, aerobic, dans eller yoga. 

6.-68. maj Cinque Terre 8.-65. juni Camino Portugués 67.-79. juni Via Francigena 65.-67. juni Cinque Terre 69.-76. juli Wicklow Way, Irland 76.-79. juli Rundt om Mont Blanc 77.-79. juli Amalfikysten 78. juli-9. aug Camino, meditation

Ferie for singler i danmark Frederikshavn : Pics. More pics: Ferie for singler i danmark Frederikshavn.