Venner søges i sønderjylland Esbjerg
Date: 2017-04-29 08:08

Video: Venner søges i sønderjylland Esbjerg

Ingen ved endnu, hvor mange flygtninge der kommer, eller hvor de kommer fra. Men Røde Kors forventer, at langt hovedparten er flygtet fra borgerkrigen i Syrien. Selvom man ikke lige mestrer syrisk, så skal man ikke være bange for at melde sig.

Søges: Nye venner til flygtninge | Nordjylland | DR

Jeg søger nogen at snakke med om vind og vejr. Hverdagens glæder og sorger. Nogle man kan tage en tur på café med, evt. gåture og ikke mindst nogle legedage med børnene.

Venner sønderjylland søges. - Skrevet af jessie j

heej i dejlige m 798 dre.
da jeg st 779 r og skal flytte ned til k 785 resten i s 798 nderjylland ville jeg da lige h 798 re om der var nogen m 798 dre her nede af..
da jeg mistet alt da jeg fik min datter.
s 779 nu starter jeg helt forfra og p 779 et nyt liv..
h 779 ber at h 798 re fra nogen dejlige mennesker herinde
knus lauras mor. (Jessie)

-Spil og venner

Velkommen til siden Jeg er 78år og venter sammen med min kæreste vores første bare. Jeg bor i Gram, og havde faktisk selv overvejet at undersøge om der var flere sønderjyder herinde Men der var du lidt hurtigere

Sælger har valgt at sælge sin vare med DBA Køberbeskyttelse med PayPal. Når du betaler via PayPal sikres dit køb af en vare, som sendes med post eller leveringsfirma fra sælger til dig.

Jeg hedder Nina og er 76 år gammel - jeg bor på Nordals sammen med min kæreste, vores 7 uger gamle datter Ida Marie og vores dejlige hund!

Velkommen til . Jeg bor i Frifelt ved Skærbæk sammen med min kæreste Vi venter vores første barn forhåbenlig snart.

- Vi har heldigvis mange unge, der gerne vil være besøgsvenner. Nu vil vi gerne have de voksne over 85 med, siger aktivitetsleder Flemming Kristensen.

- Det indebærer fuldstændigt det samme som at være venner med en dansker. Man mødes og slapper af sammen. Forskellen er bare, de også kan have brug for hjælp til at forstå det samfund, de er havnet i, siger Flemming Kristensen.

- De kommer alle sammen på sprogskole, så de vil også gerne øve sig i at tale dansk. Men ellers kan de engelsk, fransk eller andet. Så det skal nok gå, siger Flemming Kristensen.

Venner søges i sønderjylland Esbjerg : Pics. More pics: Venner søges i sønderjylland Esbjerg.