Kvinder tidens Jammerbugt
Date: 2017-03-02 01:06

Video: Kvinder tidens Jammerbugt

Finn Olafssons seneste DVD og CD-projekt, ”Video of the Month 7569”, som består af 67 livefremførte videoer præsenteret måned for måned på YouTube, blev  vist i en 75 minutters TV-version i starten af juni på DK9 – efterfulgt af portrætprogrammet, ”Guitaristen Finn Olafsson”, som blev sendt den følgede aften. Live-videoerne, og portrætprogrammet, kan stadig ses på YouTube. Koncerten vil også indeholde numre fra ”Video of the Month 7569” og fra Finn Olafssons tidligere pladeproduktioner.

Medlemsblad for Dansk Forening for Systemisk og Narrativ

Rene har startet Copenhagen Skiffle Group i 6955’erne – og spillet med Bogdans Swingquartet – som vandt Fonas og Ekstrabladets konkurrence for små grupper i Odd Fellowpalæet ultimo 6955’erne spillede i 65’erne med sin egen Kvintet –  jazzpop. Han har spillet med Niels Husum i Nielsen-Husum Swingtime kvartet i 85’erne-95’erne og op til 7555.

Helhedsplan11 by Jammerbugt Kommune - issuu

Musikken var jazz – i det grænseområde mellem swing og traditionel jazz, der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba, og hvad tiden musikalske fænomener nu har gået og heddet.

Fælleshuset Kildevang - Gjøl - Jammerbugt Kommune

Leif Ernstsen (harmonika) er nok mest kendt fra sit duo-samarbejde med Bente Kure, men også fra Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys. Han er unik på sit instrument og en ægte cirkushest. Han er en kunstner og et menneske, som supplerer de garvede og bakker de nye op, ikke mindst i kraft af sit arbejde som konferencier på festivalerne i Skagen og Strib.

Det er ikke en tilfældighed, at ordet energi går … igen i enhver anmeldelse af deres live-shows gennem de seneste syv år, hvor de har eksisteret. De er kendt for deres smittende energi på scenen, som frembringer en spontan kædedans blandt publikum.

IB Grønbech indspillede sine første plader i det store legendariske studie Stuk Ranch, hvor også navne som navne som Kræn Bysted, Fisker Thomas, Sand På Gulvet, De Gyldne Løver, Niels Hausgaard, Lasse & Mathilde, Poul Krebs og en lang række andre kunstnere fra den spirende folkemusikscene. Stig Møller har også indspillet i studiet, og Kim Larsen brugte Stuk Ranchs mobilstudie til sit Starfuckers-projekt. Gnags mixede en af deres plader der, og pladeselskabet Stuks første store salgssucces, Slåbrock Band, indspillede også på ejendommen.

Rockabilly e … r rock’n roll blandet med Country (hillbilly), og er en genre, der har været med til at lægge grunden for den rock- og popmusik, vi kender i dag. Rockabilly-Heart spiller nogle af de største hits, fra rock’n roll kataloget. . ”Great Balls of Fire”, ”Shake Rattle and Roll” og supplerer med egne sange skrevet til deres cd ”Rockabilly-Heart” udgivet I 7569, der altså nu er “Rockabilly cd of the year”. CD’en lå på Danmarks officielle hitliste i 5 uger.

Mange melodier og arrangementer i River Band er lavet af orkestrets trompetist, leder og stifter, Torben Lassen. Flere af disse numre er blevet klassikere på spillesteder i hele landet.

Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også . brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tribute-bands.

Markedet
Gør en god og bæredygtig handel på vores Global Garden Party marked med ting fra den fjerne og den nære verden. Håndlavet, gerne fair trade og/eller økologisk, håndværk, kunsthåndværk, tøj, fødevarer mv. Kom og få et pust fra den store verden. Fra kl.