Kontakt dr dk Ærø
Date: 2017-04-29 16:46

Video: Kontakt dr dk Ærø

Åbent: mandag til torsdag 65-66 og fredag 65-65 | Telefon: mandag til torsdag 65-65 og fredag 65-69 (lukket 67-68)

>> Gå til

Hvis man ikke ønsker at blive indenfor landets grænser i sin ferie, men heller ikke vil for langt væk, er Tyskland en oplagt destination. NOVASOL har et bredt udvalg af sommerhuse i Tyskland , og for eksempel er områder såsom Schwartzwald, Bayerische-Wald og Hamburg yderst populære steder at holde ferie. Vores sydlige nabo byder også på gode muligheder for vandreture og lignende, og er bestemt et besøg værd. Som man kan se, dækker NOVASOL sommerhusudlejning de fleste behov!

Find marked

Kroatien er igen blevet en utrolig elsket destination, når det kommer til at tilbringe et par afslappende uger i et feriehus i det sydlige Europa – og vores huse findes både med og uden pool. Når man frekventerer et feriehus i Kroatien , er der masser af eksotiske oplevelser at vælge imellem, hvad enten man vælger at opholde sig på de små omkringliggende øer såsom Krk, Korcula og Rab, eller på fastlandet. Under varme himmelstrøg og i et feriehus fra Novasol er kimen lagt til en skøn pause fra hverdagen.

Stoplinien

Fø lg en ræ kke nemme rå d og spar op mod kroner på varmeregningen i den kommende fyringssæ son.

Hvis man gerne vil på ferie i Skandinavien frem for i Syd Europa, står NOVASOL gerne for udlejningen af mange hyggelige hytter i Sverige. Er man glad for at stå på ski, kan man tage på skiferie i en af vores mange skihytter. Er man nærmere til varm vandring på fjeldet og sommerferie i en solbeskinnet hytte, er vores udvalg ligeledes bredt.

Markedstype:
Alle markedstyper Loppe- og kræ mmermarked Loppemarked Kræ mmermarked Gade/vej/gå rdloppemarked Private loppemarkeder/garagesalg Bagagerumsmarked Reolmarked Antikmarked Julemarked Bø rn og baby Plantemarked Torvedag(e) Byttemarked Dyrskue Festival Legetø jsmarked Firmalagersalg Stumpemarked Andet

Radio Diablo er hele Sydfyns radio. Vi sender døgnet rundt, året rundt til Svendborg, Langeland, Ærø og Faaborg-Midtfyn Kommuner. Radio Diablo er et hit-orienteret musikprogram krydret med . lokale og landsdækkende nyheder og sport, samt lokale informationer, indslag og underholdning.

Som det gerne skulle fremgå, spænder NOVASOLs sommerhusudlejning vidt og vi har sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder over hele Europa. Hos NOVASOL ønsker vi alle vores gæster den bedste ferie i et af vores sommerhuse!

Når vi taler om skiferie, byder NOVASOLs alsidige udvalg naturligvis også på ferieboliger i Østrig. Vores udvalg er bredt og varieret - og vores ferieboliger står naturligvis også klar i de varme sommermåneder, hvor det ikke er skiene, der er omdrejningspunktet for ferien, men nærmere en kølig picnic kurv i betagende, rolige omgivelser. Østrig har en enestående natur og den er oplagt at nyde i en feriebolig fra NOVASOL.

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. - Læs mere her

Kontakt dr dk Ærø : Pics. More pics: Kontakt dr dk Ærø.