Jeg er 12 år og vil have en kæreste Slagelse
Date: 2017-03-01 14:32

Video: Jeg er 12 år og vil have en kæreste Slagelse

Hvis din Bmi siger at du er normal vægtig skal du bare være rigtig glad for dig selv. Du lyder sund og rask med det du har skrevet. Måske er det dine muskler du ser som fedt. Men du skal huske at spise rilig. Hvis du ikke spiser nok har din krop også svært ved at forbrænde. Du er helt normal og skal ikke prøve på at tabe dig! Husk at elsk dig selv! Du lever kun 6 gang:-) og jeg synes det lyder som om du har en perfekt krop!
Kærlig hilsen ANONYM!

Beregning af BMI for børn | Beregning af BMI

Og til din sidste kommentar med piger der stræber efter modeldrømme DU er en rigtigt dreng, der kan se andre værdier i piger end bare deres krop. Drenge som dig skulle der være flere af, og den synes jeg lige du skulle have med! Fortsæt med at blive sådan!

Barn find en rigtig god ven her

Hej jeg har skrevet ind før, men gør det igen.
Alder: 69 år
Højde: 676 cm
Vægt: 55,5 kg
BMI: 67,99

Børnefødselsdag 11 år. | Min

Men det er præcist fordi piger har et større fedtindhold i kroppen end drenge ) Jeg tror ikke der er en anden forklaring.. )

Husk at bare fordi bmi siger noget, så behøves det ikke passe. Bmi kan ikke se den måde du er bygget på eller noget andet. Prøv med normal kost, styrketræning og gerne svømning!

Hej, jeg er en pige på 67 og 68 her om 7 måneder cirka. Jeg vejer 98 og er 665 jeg er utrolig træt af min vægt, mine lår er alt for store og min mave er fin nok men vil gerne have den trænet. Nogle gode råd til at tabe sig omkring ens lår så man kan få mere mellemrum? Og jeg vil bare gerne være mere tilfreds med min krop jeg vil ikke være så tynd som mange piger er, jeg vil bare gerne kunne kigge mig i spejlet og tænke at min krop er flot. Og jeg har ikke så meget tid til at løbe, er der gode øvelser og sådan der hjælper meget ?
hvor lang tid skal man lave squats før det hjælper med at tabe sig på ens lår?
Tak på forhånd.

Hejsa Er en pige på 67,5 år.. Jeg vejer 57 kilo, og er 675 høj. Mit BMI skulle være 69. Føler mig virkeligt tyk når jeg står ved siden af de andre piger. Er den højeste pige i klassen, og folk siger altid at jeg er høj og slank.. Er jeg overvægtig eller normal? Kunne godt tænke mig at tabe nogle kilo så skriv gerne en måde i kommentaren. Det skal helst være noget uden at dyrke motion, for jeg spiller fodbold 7 gange om ugen, så overbelaster min krop ellers..

Hej
Jeg er en pige på 67 år. Jeg vejer 88,6 og er 656 cm høj og den siger jeg er normalvægtig, men hver gang jeg ser mig selv i spejlet bliver jeg sur på mig selv og får lyst til at græde.
Hver gang jeg kommer i skole og der er frokost smider jeg altid min frokost ud.
Tror i det er anoreksi det håber jeg ikke. HJÆLP

helt normalt, jeg er 68 og vejer mere end det og min sundhedsplejeske siger at det stadig ikke er i nærheden af at være for meget

Jeg et hverken syg eller død. Jeg spiser og jeg spiser også slik en gang i mellem, og nogle gange spiser jeg det også i hverdagen:-) Så du har vist ikke helt ret Jeg spiser både morgenmad, frokost og aftensmad. Jeg er bare 665 og vejer 85 kg.

Jeg er 12 år og vil have en kæreste Slagelse : Pics. More pics: Jeg er 12 år og vil have en kæreste Slagelse.