Dating muslimske kvinder Kalundborg
Date: 2017-03-01 00:27

Video: Dating muslimske kvinder Kalundborg

  Til daglig læ ser du retorik på Kø benhavns Universitet. Hvorfor lige det studie?
  Jeg har altid interesseret mig virkelig meget for, hvordan man kan bruge sit sprog til at på virke mennesker. For eksempel kan man kalde SU'en for 'café penge'.

  Hvad betyder kjoler for dig?
  Jeg gå r ikke i andet. Jeg fø ler, jeg har det bedre med mig selv indvendigt, hvis jeg ser godt ud.
  Jeg ejer faktisk ikke bukser udover et par lyserø de pyjamasbukser, min mor gav mig med, da jeg flyttede til Kø benhavn.

  Hvad angå r det negative, så kalder min familie mig for en diva. De mener, at jeg ikke kan hå ndtere, nå r jeg ikke få r min vilje. Selv mener jeg, at det er, fordi jeg ved, hvad der er rigtigt for mig.

  Du er oprindeligt fra Lolland. Hvorfor flyttede du til Kø benhavn?
  Fordi det er i Kø benhavn, jeg kan læ se retorik. Samtidig synes jeg, at byen er fantastisk med alle de muligheder, der er. Her kan jeg tage på det Kongelige Teater eller en god cocktailbar. Diskotek Mona er nok det vildeste, Lolland har at byde på .

  Du er jo medlem af Konservativ Ungdom, men hvorfor gik du ind i politik?
  Det kommer sig af min interesse for samfundet, og at jeg oprigtigt vil væ re med til at forbedre det. Så dan tror jeg, de fleste politikere har det.

  Hvad tæ nker du, nå r du ser de her nye billeder af dig selv i M!?
  Jeg er meget tilfreds. Jeg synes, jeg ser godt ud på dem. De giver mig et egoboost. Jeg er sæ rligt glad for mine blå ø jne. Samtidig synes jeg, det har væ ret en sjov må de at udfordre mig selv på .

  Playboy har skrevet om dig og bragt billeder af dig. Ville du rykke til USA, hvis Hugh Hefner ringede til dig?
  Jeg ville nok væ re lidt fan-girl-agtig og skrige &lsquo jeg elsker dig&rsquo . Og jeg ville bestemt ikke have noget imod at bo i hans mansion. Det ville passe mig glimrende at deltage i alle de fede fester.

  Dermed antyder man, at de unge kun gå r på café for pengene og derfor ikke har brug for dem. Sproget er med til at præ ge en debat ikke kun ved argumenter, men simpelthen ved hjæ lp af de ord, man bruger. Samtidig har jeg altid væ ret en ordklø ver. Jeg kan ikke forstå , hvorfor folk udtaler &lsquo for eksempel&rsquo som &lsquo fræ g-sæ mbel&rsquo . Hvor få r de det ord fra?

  Hvilke sager optager dig?
  Staten skal væ re så stæ rk, at den rejser den svage, men for svag til at knæ kke den stæ rke.

  Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Denne information deles med tredjepart. Læs mere