Date annonce nexus 5 Viborg
Date: 2017-04-28 01:54

Video: Date annonce nexus 5 Viborg

Når det gælder design, er Sony Xperia Z5 Compact mindre end de større søskende i Xperia-familien på alle andre punkter end tykkelsen. Den passer fint i lommen og ligger godt i hånden, og er udført i Sonys formsprog, der er kendt fra de andre versioner i familien. Det betyder, den skiller sig ud fra for eksempel telefonerne fra Samsung og Apple, der let kan komme til at ligne hinanden. Af bemærkelsesværdige designelementer findes Sonys fingeraftryksaflæser på siden af telefonen, hvilket både er praktisk og utraditionelt. Derudover er Sony Xperia Z5 Compact udstyret med en dedikeret kameraknap, hvilket er en stor fordel i brugen af det udmærkede kamera.

Google Nexus 5X 32GB - Sammenlign priser hos PriceRunner

I modsætning til de fleste andre smartphones, er Sony Xperia Z5 Compact faktisk både støv- og vandtæt. Telefonen er certificeret til at kunne være under vand i op til 85 minutter, hvilket langt fra er almindeligt. Det er dog ikke noget Sony anbefaler, men rart at vide, når det regner.

Forsiden

Sony Xperia Z5 Compact er udstyret med en 9,6 tommer 775p HD LCD skærm, der når op på 878 ppi. Skærmen er rids-resistent, hvilket er rart at vide, hvis man er typen, der har sin telefon i lommen sammen med mønter, nøgler og lignende. Med Sonys Bravia-skærmteknologi, er skærmen på en Sony Xperia Z5 Compact flot, skarp og med en rigtig god farvegengivelse, selvom opløsningen altså ikke når op på fuld HD. For nogle vil farverne måske endda være lidt for livlige, da Sonys indbyggede image-enhancement-funktioner virkelig skruer op for de livlige toner. Det kan dog med lethed slås fra, hvis du foretrækker en lidt mere afdæmpet skærm.

Sony Xperia Z5 Compact - Sammenlign priser hos PriceRunner

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at retunere produkter.

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans , og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

Jeg kigger på ham og smiler. Jeg tror ikke på, at han vil kaste den. Men så kaster han den, og der står flammer op over hovedet på mig. Der er ild fra benene og op til maven

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater. Vi har gjort dette, fordi:

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Sony er kendt for de vellykkede kameraer på deres Xperia-telefoner, og Sony Xperia Z5 Compact er da heller ingen undtagelse. Telefonens hovedkamera er på hele 87 megapixel, og telefonens “selfie-kamera” når op på 5,6 megapixel. Og selvom pixelantal langt fra er den eneste faktor at tage højde for, når det gælder kameraer, er det en god indikation på, hvor seriøst Sony tager kameraet i Xperia Z5 Compact. Når det gælder video, kan Sony Xperia Z5 Compact skyde i HD-kvalitet i 85 billeder pr. sekund, hvilket giver mulighed for for eksempel flotte slow motion-effekter.

Date annonce nexus 5 Viborg : Pics. More pics: Date annonce nexus 5 Viborg.