Søg venner facebook Langeland
Date: 2017-04-26 21:06

Video: Søg venner facebook Langeland

For eksempel er det i Côte d’Ivoire over to år siden, at sygdommen sidst er set. Men med polio-udbrud i det nærliggende Nigeria, er muligheden for et nyt udbrud en trussel for hele landet. Den eneste måde at holde poliovirus i skak er at fortsætte regelmæssige vaccinationer til alle børn under fem år.

Svendborg Gymnasium

Foråret er kommet med snestorm og frostgrader. Vi skriver i dag den 68. marts og det er ikke hensigtsmæssigt at bevæge sig udendørs, hvis det ikke er nødvendigt. Derfor er det blevet tid at få en større portion transformatortårne på siderne 8775 Andre konstruktioner 8776 , Sjælland, Fyn, Midtjylland og Østjylland opdateret. Bidragyderne har været Bent Frandsen, Michael Magnussen, Kurt Wahl og Lars Christensen og vi takker mange gange for de mange fine bidrag.
Læs om lokal beboer på Sjælland, der redder transformatortårn.

Musik på Smukfest i 2017

Denne sommer er det nemlig kun Kalundborg Kommune, Mariagerfjord Kommune og Bornholms Regionskommune som får glæde af et royalt besøg.

Forside

I den samlede modernisering deltog også Rotary klubber i Frankring og Norge. I tæt samarbejde med RC Yeravan i Armenien, som var fadder til  projektet, samt borgmesteren i Echmiadzen og en lokal nødhjælpsorganisation blev børnehaven til én af de mest moderne i landet.

København/Vesterbro RC ville skaffe rent vand til 675 børn i en nedslidt børnehave i nærheden af hovedstaden Yeravan. Klubben samlede kroner og modtog fra distrikt 6975 og gennem et Matching Grant andre . 

“Polio udryddelse er ikke en mulighed, det er en pligt,” siger Richmond-Ahoua, formand for Rotary s PolioPlus udvalg i Côte d’lvoire. “Når man tænker på, hvad der er blevet gjort i Côte d’lvoire, trods de mange forhindringer, vi har står over for, er vi dybt overbeviste om, at polio snart vil blive udryddet.”

Tirsdagens program var det sidste i denne udgave af Landmand søger kærlighed, men TV7 har allerede afsløret, at de laver endnu en sæson af det populære kærlighedsprogram.

Der er mange, hyggelige småbyer i Danmark, der hver især har deres egen charme og karakter. Her er en stribe, der absolut er værd at lægge vejen forbi.

- Vibeke forstår, hvad jeg siger, hvad jeg mener, hun er den samme type som mig og siger tingene lige ud. Hun er stort set altid glad og hendes smil og øjne er noget, der varmer mig, hver gang jeg kigger på hende, fortæller den forelskede landmand om sin kæreste.

En hyggelig familievenlig campingplads på vestfyn med lækre faciliteter, gratis wifi & badeland, strand, legepladser, mange aktiviteter og ægte campingstemning

Søg venner facebook Langeland : Pics. More pics: Søg venner facebook Langeland.