Find venner snapchat Horsens
Date: 2017-04-26 16:46

Video: Find venner snapchat Horsens

Flere af Rødovre Lokal Nyts initiativer
Månedens mission : Her går avisen med hud og hår ind i kampen for en sag. Én måned går avisen til kamp for at skaffe jobs til kommunens førtidspensionister. En anden måned handler det om at fylde ishockeyhallen til byens stolte sønner, Rødovre Mighty Bulls, kampe.

-voksne 23-65 - Pennevenner for livet find dem her

For eksempel hadde journalistikk på politikk kanskje litt utfordrende kår i en trafikkmodell. Nå er dette noe av det mest populære vi gjør, når vi gjør det ordentlig. Vi bruker også store ressurser på å være gode på byutvikling, næringsutvikling og samfunnsjournalistikk.

Forside - CBB

Så hermed en opfordring: Forhåbentlig vil DR Nyheder X kunne blive en fornyelseskraft i den danske medieverden, akkurat som The New York Times´ R& D Lab er det i USA. Vi glæder os til at se og høre mere om, hvad I har arbejdet med, og hvad I har fundet ud af.

Kontroversiel læge får stor opbakning på Facebook | TV SYD

I løbet af de sidste knap 8 år har Beta først og fremmest udviklet en stribe nye apps til mobilen. De mest kendte er NYT Now , en nyhedsapp udgivet i 7569, NYT Opinion der samlede mediehusets debatstof, og senere samme år NYT Cooking , der guider brugerne rundt i The Times´ samling af knap madopskrifter.

Kan vi gå ind i 7567 med optimisme? Vil flere af danskerne få øjnene op for, at journalistik koster – og at de selv må spytte i kassen? Og omvendt: Vil medierne begynde at arbejde med skarpere 7-delte strategier: Rettet mod de betalende brugere, som forventer kvalitetsjournalistik og mod offentlighed som sådan. En offentlighed der mere og mere findes på sociale medier.

Anbefalinger til arbejdet med skimbar tekst
Som nævnt har fagforbundet 8F i en årrække arbejdet med udvikling af informationstekster, der er lette at anvende for medlemmerne. Danske organisationer og virksomheder vil umiddelbart kunne overføre mange af de erfaringer direkte.

Stig Gerdes har været i Styrelsen for Patientsikkerheds søgelys ved flere lejligheder, men denne gang tog han altså et skridt for meget, da han ifølge styrelsen af flere omgange ikke holdt sig til reglerne i behandlingen af den 77-årige kvinde, han havde taget ind som patient. 

Det er en radikalt anderledes brugssituation end den, der for eksempel karakteriserer nyhedslæsning. Her er målet typisk at producere og præsentere indholdet, så brugerne vil bruge så lang tid som muligt.

I øvrigt har The Times netop besluttet at løsne en lille smule på den beton-agtige paywall: Nu kan nye brugere også registrere sig og gratis modtage to artikler om ugen. Forhåbningen er, at det giver yderligere nye betalende digitale abonnenter.

Selvom det nu igen går fremad i Nordlys, er den samlede økonomi fortsat ikke i fremgang. Mediehuset får godt nok i gennemsnit 655 kroner i kassen om måneden pr. digitalt abonnement. Fuld pris ligger på 669 kroner. En del får altså fortsat rabat for at komme 8775 ind i folden 8776 .