Singler Næstved
Date: 2017-03-01 02:42

Video: Singler Næstved

Du er også velkommen til at ringe 7979 8785 så kan du komme på listen over gæster, som får direkte besked, når der er nye rejser og ture.

-gratis datingside - find din nye kæreste her.

Du kan opdateret den browser du allerede har, men der findes mange forskellige browsere at vælge imellem - flere af dem opdaterer selv - uden at du skal gøre noget.
Find en browser her

Forside - Logen

Golftræf – er for dig, der er single og spiller golf med et handicap på 97 eller derunder. For dig, der har lyst til at spille med andre singler på mange baner i Danmark eller deltage i golfrejser til udlandet.

Hvem er vi - Velkommen til Single Rock Café

Golftræf har ca. 855 medlemmer af begge køn og fordelt over hele landet. Golftræf er opdelt i 8 regioner, Sjælland, Fyn-Sønderjylland, Midt-Nordjylland. Hver region har sin egen styregruppe, der arrangerer regionens turneringer, så du får tilbudt turneringer indenfor korte afstande.

I ADVODAN arbejder vi lokalt, og det betyder, at din ADVODAN advokat har et omfattende lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i dit nærområde. Vores advokater kender sin by indefra, og vi kender dine lokale udfordringer.

Velkommen til en verden af oplevelser for singles only. Vi tror på at det ærligste møde mellem to mennesker er face-to-face. Det herligste møde mellem singler er under hyggelige intime forhold - uden presset fra en blind date! Vi har derfor specialiseret os i at lave skønne events for skønne singler. Læs mere

Sælger har valgt at sælge sin vare med DBA Køberbeskyttelse med PayPal. Når du betaler via PayPal sikres dit køb af en vare, som sendes med post eller leveringsfirma fra sælger til dig.

Stor mellemklasse:
VW Passat Variant TDI BMT 675 HK DSG Comfortline 75 km/l (diesel)
Pris fø r afgiftsnedsæ ttelse: kr.
Pris efter afgiftsnedsæ ttelse: kr.
Besparelse: kr.

Til landsmatcher spilles golf, vi nyder en god middag og danser med de meget danseglade golftræffere. Du kan overnatte – og møde de andre til morgenmaden – og hvem ved måske aftale en ny runde dagen derpå.

Det betyder, at nye biler fremover vil betale 655 procent i registreringsafgift af de fø rste kr. (fra 6. januar kr.) af bilens pris og herefter 655 procent.

Singler Næstved : Pics. More pics: Singler Næstved.