Venner søges sjælland Rudersdal
Date: 2017-03-01 22:32

Video: Venner søges sjælland Rudersdal

Klik "synes godt om" på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og oplevelser. Vi indbyder dig til at dele dine oplevelser, komme med nye idéer og følge med i hvad der sker i LOF.

Efter farvel til turistdirektør - Det kunne ikke slutte

Det gør en verden til forskel, når man rejser om man kan lidt af det lokale sprog. Så tag med LOF på en sproglig rejse med et af vores mange sproghold.

-Din indgang til det offentlige

Orientalsk DanseUnion (ODU) afholder Afdansningsbal i TELEFONfabrikken i Søborg. Til Afdansningsballet vil de forskellige danseskoler rundt omkring i Danmark vise, hvad de har gået og beskæftiget sig med i vinterens løb

Kattens Værn

Den 8. - 78. april er Gladsaxe kommune med i den nationale fartkampagne sammen med Rådet for Sikker Trafik og 89 af landets andre kommuner. I den periode vil I derfor møde røde plakater langs vejene med teksten "Sænk farten - før det er for sent", der skal minde bilister om at holde øje med speedometeret og løfte foden fra speederen, hvis de kører for stærkt.

Borgerservice på Rådhuset skal have nye og flotte omgivelser, og derfor foregår det midlertidigt på 7. etage under lidt mindre forhold, når du skal have fornyet dit pas eller har brug for hjælp i andre sager. Du skal dog stadig møde op i forhallen som sædvanlig, hvor medarbejdere står klar til at tage imod.

Vi forventer, at ombygningen er færdig midt i maj.

Gladsaxe Kommune prioriterer otte målsætninger:
Levende by i vækst
Alle børn skal lære mere
Unge i uddannelse og job
Bydele i social balance
Flere borgere skal leve sundere
Alder ingen hindring
Klimabevidste valg
Økonomisk råderum

Det er aldrig for sent -eller for tidligt at lære at spille et instrument eller lære at synge, og ved LOF har vi undevisning for børn og voksne i alle aldre.

Vil du gerne deltage på årets Folkemøde, men synes der er langt til Bornholm, så er denne tur lige noget for dig. Afgang . fra Hillerød og Helsingør.

Hold øje med vores hjemmeside, hvor der er nye hold i bla. akrylmaling, italiensk konversation, spansk, seniordans med Les Lancier, syning og yoga for mænd.

Det er sæsonens sidste viseaften, så vi slutter af med en festlig forårsfest med medbragt madkurv. Gladsaxe Musikskoles pigekor underholder. Dørene åbnes kl.