Nye venner Sorø
Date: 2017-04-25 23:30

Video: Nye venner Sorø

- Vi har heldigvis mange unge, der gerne vil være besøgsvenner. Nu vil vi gerne have de voksne over 85 med, siger aktivitetsleder Flemming Kristensen.

Frejas Venner - Forsiden

Hvis vi hører at udstillingen over . Rings søn Ole Rings billeder åbner et andet sted, så skriver vi det her. Udstillingen kan varmt anbefales - læs mere på   og i Ugebladet Sydsjælland  

Nye venskaber søges

Ordrupgaard har åbnet en fantastisk udstilling med en lang række . Ring værker, som er i privat eje og som derfor ikke i almindelighed er tilgængelige for offentligheden. Hertil kommer en lang række værker fra førende museer som SMK, Nationalmuseum Stockholm, Den Hirschsprungske Samling, KUNSTEN i Aalborg, Randers Kunstmuseum, Nationalmuseet for kunst i Oslo, Canica Kunstsamling i Oslo, BRANDTS i Odense, Sorø Kunstmuseum, Ribe Kunstmuseum, Kroppedal Museum, Carlsberg, ARoS i Aarhus, Statsministriet, Roskilde kommunes kunstforening samt fra Ordrupgaards egen store samling. 

Få nye venner på Midgård - - Forsiden - Midt

Kom og besøg Rings atelier og gør et fund blandt de antikviteter og rarieteter, vi ikke får brug for i forbindelse med husets nye funktion som besøgscenter for . Ring og det gamle Sct. Jørgensbjerg. Mange spændende ting samlet gennem et langt liv af husets tidligere ejer. 

er den fine Ole Ring-samling i Præstø nu lukket, da kommunen har afhændet det gamle rådhus uden at kunne finde et andet sted til den fine, private samling. 

Ingen ved endnu, hvor mange flygtninge der kommer, eller hvor de kommer fra. Men Røde Kors forventer, at langt hovedparten er flygtet fra borgerkrigen i Syrien. Selvom man ikke lige mestrer syrisk, så skal man ikke være bange for at melde sig.

Fantasirammen omkring bæverarbejdet er i bæverdammen, hvor man lærer at holde sammen, og at samarbejde. Som en del af fantasirammen lærer man at færdes i naturen og hører historier.

Sor 798 Frejas venner er en st 798 tteforening til Fodboldklubben Sor 798 Freja og blev stiftet d. 8. december 6969 p 779 Axelhus.

I år forventer Røde Kors, at der kommer op i mod 655 flygtninge til Aalborg. For at de får så nemt et liv som muligt, er der brug for, at nogen vil tage dem i hånden og vise dem Danmark og forklare dem om samfundet.

Laila Lundgaard!.. Kvinden som er ligesom solen.. Du er et utroligt fantastisk menneske!.. Du ligger så meget vægt på at ”unge” skal have en god og sikker fremtid det har jeg ihvertfald oplevet! jeg siger dig tusind tak og siger derefter at du skal fortsætte dit gode arbejde!..

Nye venner Sorø : Pics. More pics: Nye venner Sorø.