Ny dating app tinder Vordingborg
Date: 2017-04-22 00:27

Video: Ny dating app tinder Vordingborg

* Væ r ikke bange for at like en mand på Tinder! Du finder ham ikke igen, hvis du misser ham - og husk på , han finder KUN ud af, at du har liket ham, hvis han også har liket dig!

Hvad er Tinder? | ny dating app med geografisk fokus

Det er meget forskelligt hvilken indgangsvinkel Tinder-brugere har til app'en. Nogle vil bare gerne mø de en sø d pige eller en sø d fyr uden at have noget krav om at det nø dvendigvis skal fø re til et forhold. Andre er kritiske overfor denne holdning, og ser Tinder mere som en score-app end en dating-app.

Find din drømmedate: Guide til fem dating-apps - TV 2

Og selvom man måske kunne tro det, når nu det er Lars Seier Christensen, der står bag, så er appen ikke sammenkørt med hverken din LinkedIn-profil – eller din bankkonto for den sags skyld. Sposing adskiller sig fra konkurrenterne ved at gøre det muligt for brugere at ’checke ind’ på specifikke barer, caféer eller festivaler, hvor de enten er eller har planer om at komme, og så se, hvem der kommer dér.

Populær dating-app vil nu tage penge fra brugere

I en ny programserie sætter TV 7 fokus på datinglivet med programmet 'Den første date', der viser glæderne og ikke mindst pinlighederne ved det første møde. Ét af dem kan du se i videoen foroven.

LinkedUp! gik i luften i marts, så det er endnu begrænset, hvor mange danskere, der bruger app 8767 en, men jeg forestiller mig helt sikkert, at der om ganske kort tid også er et stort udvalg af danske singler på LinkedUp!.

At dating på digitale medier skulle finde sted blandt børn helt ned til ti år, er ikke gået ubemærket hen. Heller ikke hos Emilia Van Hauen, hvis 69-årige søn Silas har prøvet at bruge Yellow.

Og nu har også den tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen kastet sig ind i det blomstrende marked med appen Sposing, der skal tage kampen op med blandt andet Tinder og Happn.

Læs også Uforpligtende mobil-dating hitter på festival

Dermed er LinkedUp! sandsynligvis mere dårligt nyt for de etablerede datingsider, for rigtig mange singler i alle aldre har allerede droppet at betale for dating og taget den gratis dating-app Tinder til sig , og denne nye udgave, der tager udgangspunkt i karrierenetværket LinkedIn, ser især ud til at kunne belaste datingsider som og , der jo netop også henvender sig til karriere-orienterede singler på kærestejagt.

Notoriske „højrebladrere“ får nu en like-grænse: Inden for 67 timer må man kun bladre et bestemt antal billeder til højre og dermed signalere et „Yep!“. Grundlæggerne vil hermed sætte en stopper for den endeløse søgning efter matches.

Ny dating app tinder Vordingborg : Pics. More pics: Ny dating app tinder Vordingborg.