Danske singler 2013 Vordingborg
Date: 2017-03-01 00:18

Video: Danske singler 2013 Vordingborg

77/56 HORSENS NY TEATER - UDSOLGT
78/56 HADERSLEV, HARMONIEN
57/57 HJØ RRING, VENDELBOHUS - UDSOLGT
58/57 SØ NDERBORG, ALSION
59/57 VEJLE MUSIKTEATER - UDSOLGT
59/57 HERNING KONGRESCENTER
65/57 KØ BENHAVN, GLASSALEN - UDSOLGT
66/57 NYKØ BING FALSTER TEATER
78/57 NYKØ BING MORS, MORSØ TEATER - UDSOLGT
79/57 ODENSE, MAGASINET - UDSOLGT!
75/57 GRENÅ , PAVILLONEN - UDSOLGT!
57/58 RINGSTED KONGRESCENTER - UDSOLGT!
58/58 Å RHUS MUSIKHUS - UDSOLGT
59/58 TØ NDER KULTURHUS - UDSOLGT

Michael Falch Biografi

Michael Falch i "Manden med de gyldne Ører", nov. 7559.
DR7/Nordisk Film


Ladies First - et iværksætter- og karrierenetværk for kvinder

Som noget ganske unikt, bliver der denne gang mulighed for at kigge Poul Krebs over skulderen undervejs i processen. Og altså fø lge med i udviklingen af albummet, fra demoer over indspilning og til det fæ rdige album.

Musik i Nordjylland

65/7 FANØ , REALEN
/
66/7 FANØ REALEN
/
68/7 SAMSØ FESTIVAL

86/7 ODDER, ROCK UNDER BØ GEN
59/8 SKANDERBORG, SMUKFEST
/
66/8 SKODBORG, PARK ROCK
/
67/8 MIDDELFART, HINDSGAVL SLOT
/events/65679-Poul_Krebs_paa_Hindsgavl_Slot/

Hvordan kan det nu lade sig gø re? Jo, sommeren over lavede vi en lille kamapagne for at få flere tilmeldt det elektroniske nytbrev - og lovede ved samme lejlighed, at vi senere på å ret ville udtræ kke en guldplade + andre præ mier blandt alle der var tilmeldt nytbrevet nå r vi kom dertil.

Repertoiret ved solokoncerterne, vil væ re et hå ndplukket udvalg af sange fra Poul Krebs store og omfattende bagkatalog - og som kendere vil vide, kommer det til at handle om bå de greatest hits og om de mere sjæ ldent spillede sange der, ifø lge ophavsmanden, på det næ rmeste kræ ver at komme med, fordi de kommer så sjæ ldent ud.

RØ NNE: HENRIK BILLING
Singer/songwriter med bopæ l i Gudhjem. Billing udgav i starten af å ret sit debutalbum Sange under bordet - og indholdet beskrives af ophavsmanden med fø lgende ord: Livet og dø den i alle dets afskygninger behandles i bå de musik og tekst med en blå tone, som aldrig ligger langt væ k fra smilet og optimismen. Kort sagt sange med indhold og holdning
Mere Henrik Billing på : /henrikbilling

Besø ger man hjemmesidens Backstage-områ de (se under March og April), vil man nu kunne finde smagsprø ver fra alle februar-marts koncerterne. Fra alle koncerter er der en lyd-bid og der er trackliste på CDen fra den på gæ ldende aften. Fra lidt over halvdelen er der eksklusive fotos - og fra koncerten i Glassalen, Kø benhavn, kan man også finde en videobid. Det var i Kø benhavn turen blev filmet til vores pirat-DVD - og den er nu sendt i produktion.

Men hvad foregår der egentlig, når man er til Tantra-massage? Vi tog et kamera under armen og besøgte Tantra-templet i Valby, hvor vi mødte Adinatha, som både har grundlagt templet og fungerer som behandler. Vi mærkede med det samme en rigtig god energi i templet en dejlig ro og en hyggelig og dæmpet stemning.

I sommeren 7557 blev gården i Gl. Kalvehave midlertidigt omdannet til et stort indspilningsstudie, da Boat Man Love rykkede ind hos Falch sammen med producer Jacob Binzer for at indspille det næste album, Sang til Undren, et ømskindet skilsmissealbum, der afstedkom en nominering til en Steppeulv for sangen ”Ild” og tilførte koncertrepertoiret den store skilsmisseballade ”Lad mig lige se dig”. Titelnummeret var igen en tekst, der var samskrevet med . Jac., og Michael Falch optog selv . Jacs spoken word til sangen. Dagen efter afslutningen af optagelserne blev ”Crazy Horse Farm” sat til salg.

Danske singler 2013 Vordingborg : Pics. More pics: Danske singler 2013 Vordingborg.